Sosyal Medya

YaÅŸam

Halisdemir'den CHPÂ’li baÅŸkana tokat gibi cevap!

CHP’li Belediye Başkanı İmamoğlu’nun, 15 Temmuz darbe girişiminin Kahraman şehidi Ömer Halisdemir’in isminden duyduğu rahatsızlığa, şehit kardeşi Soner Halisdemir'den tepki geldi.



CHP’li Ä°mamoÄŸlu, ilçedeki Anadolu Caddesi’ne ÅŸehit Ömer Halisdemir’in isminin verilmesine ‘enflasyona dönebilir’ diyerek karşı çıkmıştı. Ä°mamoÄŸlu bununla da kalmayıp, ‘Anadolu Caddesi bizim için deÄŸerli bir cadde ve deÄŸerli bir isim, kaldı ki o caddede bir takım kavramlar ve temalar üretiyoruz. Åžehit Ömer Halisdemir’in isminin uygun olup olmadığı tartışılır’ sözleriyle kahraman astsubayın aziz hatırasına dil uzatmıştı.

Sözleriyle ÅŸehit Ömer Halisdemir’in isminin Anadolu Caddesi’ne verilecek kadar deÄŸerli olmadığını ima eden Ä°mamoÄŸlu tepkilere yol açmıştı.

KILIÇDAROÄžLU’NA ÇAÄžRI

Soner Halisdemir, Ä°mamoÄŸlu’nun aÄŸabeyinin ÅŸehitliÄŸini tartışılır hale getirmesinden duydukları tepkiyi “Buna onun kiÅŸiliÄŸi yetmez” sözleriyle dile getirdi. Halisdemir. Yani Anadolu Caddesi dolar endeksli mi de enflasyon olarak nitelendiriyor. Ä°smi deÄŸiÅŸtiÄŸi zaman enflasyon mu düşecek. Sayın KılıçdaroÄŸlu’na sesleniyorum, eÄŸer siz de rahatsız olduysanız, bu konuya lütfen el atalım” diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.